Szárított fűrészáru értékesítése

A fenyőfa úgy az építkezéseken, mint az asztalos műhelyekben igen népszerű fafajta. Ezt a népszerűséget többek között annak köszönheti, hogy könnyen megmunkálható, ugyanakkor roppant szívós és ellenálló a környezeti hatásokkal szemben. Homogén szerkezete és szép megjelenése miatt így kiválóan használható bútoralapanyagnak, de szilárdságának köszönhetően az építőiparban is sokrétűen fel lehet használni. Külső és belső építészeti célokra egyaránt felhasználható. Számos fűrészáru alapja lehet a fenyő.

A kiváló minőségű fenyőfából készült szárított fűrészáru kínálatunk Székelyföld erdeiből származik, a kitermelés ellenőrzött körülmények között, a fenntarthatóságot is figyelembe véve történik. A szárítást saját telepünkön egy 180 köbméteres szárítóban végezzük, így a nagyobb igényeket is ki tudjuk elégíteni. Erdei faraktárunkban jelentős mennyiség áll a rendelkezésre a szárított fűrészáruból, de megrendelésre is készítünk az igényeinek megfelelő minőségű és mennyiségű terméket.

A minimum rendelhető mennyiség a szárított fűrészáruból 45 köbméter, de igény szerint a szállítást is megoldjuk, így az ügyfeleinknek nem kell azon aggódnia, hogy miként juttassa haza a megvásárolt termékeket. A szárított fűrészáru értékesítése nem új keletű dolog hazánkban. Számos szolgáltató foglalkozik vele. Nálunk azonban komplex szolgáltatásban lehet része. A kitermeléstől, a feldolgozásig és kiszállításig mindent megbízható, tapasztalt szakembereinkkel végzünk, így Ön a lehető legkényelmesebb és legegyszerűbb módon juthat hozzá a szükséges építkezési anyaghoz vagy bútoralapanyaghoz. Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben szárított fűrészárura van szüksége, vagy ha kérdése lenne az általunk értékesített alapanyagokkal és szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Ne feledje a minőségi alapanyag elengedhetetlenül fontos az építkezések és az asztalos munkák során is. Nálunk minőségi faanyagot vásárolhat kedvező áron. Ha épp nincs olyan, vagy annyi fűrészáru a raktárunkban, amire szüksége van, rendelje meg, és a megbeszélt időn belül a rendelkezésére bocsájtjuk.

Lépjen velünk kapcsolatba