Lábon álló fát vásárolunk

A modern technológiák korában a fejlődés gyors ütemben történik. Erre remek példa az építőipar, ami robbanásszerű növekedésnek indult, főként azon okból, hogy sok, kivételesen precíz eszköz áll a rendelkezésre, amivel kiváló és nem utolsó sorban gyors eredményt lehet elérni.

Az idő egyre inkább sürgető tényező lett a projektek kivitelezésében, így sokan váltottak a hagyományosnak mondható alapanyagokról, amilyen a tégla és beton, a könnyen formálható fa termékekre. A különböző méretekkel rendelkező fűrészáruk nagyszámú jelenléte a kereskedelemben, jelentős lökést adott ahhoz, hogy célirányosan dolgozni lehessen.

Ugyanakkor ezeket a megfelelő minőségben és jó feltételek mellett, megbízható fatelepről érdemes csak beszerezni. Vállalkozásunk egyik fő profilja a rönkfák értékesítése, amiket ellenőrzött körülmények között termelünk ki, szigorú figyelembevételével az ökológiai alapelveknek. Ugyanakkor említést érdemel, hogy lábonálló fát vásárolunk. Amennyiben Önnek van ilyen jellegű érdekeltsége Hargita megyében, vagy a környező megyékben, akkor örömmel várjuk a jelentkezését. A folyamatosan növekvő igények ellenére, nagy figyelmet érdemel a szakszerű favágás és feldolgozás. Az erdő egy megújuló energiaforrás, de időre van szüksége ahhoz, hogy a csemeték vágásérettek legyenek. A meggondolatlan kitermelések következtében sok környezeti probléma merül fel, miket érdemes mérsékelni vagy lehetőség szerint elkerülni. Ennek figyelembevételével történik meg a lábon álló fák vásárlása, és kitermelése mellett a különböző termékek, például szárított fenyő fűrészáruk létrehozása.

Történjen eladási szándékkal vagy ellenkezőleg vásárlási célzattal a máréfalvi telephelyünk felkeresése, mindenképpen vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel, akik örömmel állnak a rendelkezésére. Van folyamatosan készleten elegendő fűrészáru, de főként megrendelésre dolgozunk. A minimális mennyiség, amit értékesítünk 45 köbméter. Kérésre a szállítást is vállaljuk.

Ami a lábon álló fák kitermelést illeti, azokkal Önnek szintén nem lesz külön feladata, hiszen az előzetes egyeztetést követően kiszállunk a helyszínre, és a felmérést követően nekilátunk a munkálatoknak, figyelve a környezeti értékek maximális szintű megőrzésére. A célunk, hogy olyan módon elégítsük ki az igényeket, hogy közben minimalizáljuk a természetben okozta sebeket. A megfontolt erdőgazdálkodás révén elérhető, hogy egy soha ki nem merülő forrással rendelkezzünk. Így mindenki csak jól járhat.

Lépjen velünk kapcsolatba