Rönk őrlemény értékesítése

A fa, mint alapanyag, már nagyon régóta használatos az építkezésekben. Különféle fűrészáruk készülnek belőle, egyedi méretekre szabva. Ugyanakkor nem lehet elfeledkezni arról, hogy megmunkálás közben rengeteg feleslegesnek vélt hulladék keletezik. A kivágást követően a rönkfák a fatelepre kerülnek előkészítésre. Nagyon széles a paletta, amin belül a nyersanyag értékesíthető.

Direkt rönkfaként, minimális előkészítés után, illetve komolyabb feldolgozást követőem, szárítva méretre szabva fűrészáru formájában kerülhet a vásárlókhoz. A műveletek során folyamatosan halmozódik fel az úgynevezett rönk őrlemény. Ez a bizonyos szempontból másodlagos terméknek tekinthető faanyag, kivételesen jó alapanyag. Rendkívül sokoldalúan hasznosítható. Tüzelőanyagként a háztartásokban és az iparban, mulcsként a kertészetben, és különféle, főként préseléses technológiákkal készült nyílászárók vagy bútor- és burkolólapok előállításához egyaránt megfelel.

A rönk őrlemény általában nagyobb frakciókból áll, mint a hagyományos fűrészpor. Máréfalvi raktárunkban igen jelentős mennyiség áll a rendelkezésre, így a nagyobb tétel megrendelése esetén is könnyedén ki tudjuk szolgálni a vásárlók igényeit. Az elmúlt években egyre nagyobb szerephez jutott a rönk őrlemény, mint talajtakaró. A kertészetek kifejezetten örömmel értékesítik, hiszen tökéletesen ellátja a feladatát. Az őrlemény darabok, megakadályozzák a gyomok megjelenését, visszafogják a talaj párolgását, miközben az öntöző- és csapadékvíz bejutását nem gátolják. A folyamatosan korhadó, természetes nyersanyag mindeközben táplálja a talajszerkezetet és lazábbá teszi azt. Gyakran kimondottan önkormányzatok vásárolják nagy mennyiségben az említett takarási vagy fűtési célok kielégítése érdekében. Az állandó készlet a rönk őrleményből biztosított, így vásárlóinkat folyamatosan és maximálisan igényre szabva tudjuk ellátni a kellő mennyiséggel.

A szállítás megoldható, így erről sem kell külön gondoskodnia. Történjen bármilyen céllal a rönk őrlemény felhasználása, bátran keressen fel bennünket, és tekintse meg kínálatunkat. A sok éves szakmai tapasztalat és megbízható szakembereink gondoskodnak róla, hogy csak a legjobbat kapja minden ügyfelünk. Tekintse meg választékos termékpalettánkat, és ha a rönk őrlemény mellett valami másra is szüksége van, a telephelyünk minden bizonnyal megtalálja.

Lépjen velünk kapcsolatba