Asztalos műhely

A kor elvárásait nagyban meghatározzák a különböző trendek és stílusok, ezért egy asztalos műhely ezek figyelembevételével kell tudjon dolgozni. A megfelelően gépesített, háttérre minden esetben szükség van az alapanyagok előkészítése és feldolgozása szempontjából egyaránt. Cégünk jól képzett szakemberekkel, profi eszközökkel és sok éves tapasztalttal végzi kerti bútorok elállítását, amikhez felhasznál hossztoldott termékeket, amelyek előszárítást követően kerülnek feldolgozásra.

Kerti bútorok

Cégünk közel 30 éve állít elő kerti bútorokat egyedülálló minőségben, megbízható alapanyagokból. A több évtizedes tapasztalatnak és folyamosan fejlődő technikai eszközpalettának köszönhetően sikerült kezdetleges termékeinket új szintre emelnünk a vásárlók nagy örömére. Az eddigi sikereken felbuzdulva asztalos műhelyünk igyekszik megfelelni a modernkori trendeknek, valamint kiemelt hangsúlyt fektetünk a tapasztalat- és újabb ismeretek szerzésre.

Hossztoldott termékek

Ebbe a kategóriába soroljuk a fa megmunkálásának azt a szakaszát, amikor a deszkából eltávolításra kerülnek a hibás elemek, amilyenek a különféle bogok, gyanta táskák, repedések. Ezeket a munkafázisokat egyedi technológiával és kiváló eszközök felhasználásával, nagy odafigyelés mellett végezzük. Az így létrehozott már tiszta anyag összeragasztásra kerül és belőle minőségi, az asztalos műhely keretei között könnyedén megmunkálható ajtó vagy ablak gerendákat kapunk. A magas minőségnek hála a termékek sok éven keresztül látják el a tartó vagy éppen szigetelő szerepüket.

Faszárítás

A kitermelt fűrészáru esetében kezdetét veheti az azonnali feldolgozás, de sok esetben ezt megelőzendő kihagyhatatlan a faszárítás folyamata. A magas nedvességtartalommal rendelkező alapanyagok ugyanis utólag torzulhatnak szerkezetükben, ami a belőlük létrehozott elemek kinézetét és funkcióját egyaránt rontja. Éppen ezért, még az asztalos műhelyben való megmunkálás előtt az erre a célra kialakított szárító kamráinkba helyezzük a feldolgozandó fűrészárut, aminek a nedvességtartalmát 8-10%-ra visszük le. A szárítókban egy állandó 55 Celsius fok hőmérséklet uralkodik. Szárítónként átlagosan 50 m³ fűrészáru behelyezésére nyílik lehetőség.

Látható, hogy vállalkozásunk igyekszik lépést tartani a kor elvárásaival, aminek következtében folyamatosan az új technológiák integrálása a már meglévő rendszerekbe. Az asztalos műhelyben dolgozó szakembereink állandóan képzik magukat így elméleti és gyakorlati tudásuk egyaránt magas szinten található. A lelkiismeretes munkának hála a feldolgozott fa alapanyagok prémium minőségben állnak rendelkezésre és azokból kiváló kerti bútorok, ablak- és ajtókeretek születnek, amik évtizedeken keresztül szolgálják ki a felmerülő igényeket. Mindezek mellett pedig külső megjelenésükkel sokat emelnek otthona egyediségén. Egy megbízható asztalos műhely munkatársai mindig adnak a részletekre.

Lépjen velünk kapcsolatba