Rönkfa értékesítése

Az építészetben egyre inkább jelennek meg olyan új trendek, amik eddig háttérbe voltak szorulva, főként a megfelelő eszközpaletta hiányában. A modern technikai vívmányok megjelenésével, már bárki számára elérhető a célirányos fafeldolgozás. Ez a természetes alapanyag rendkívül sok jó tulajdonsággal rendelkezik.

A rönkfák mellett a különféle fűrészáruk és másodlagos termékekként, a feldolgozás során keletkező forgácsok, őrlemények kerülnek értékesítésre a legtöbb telephelyen. Amennyiben Önnek Hargita megyében van érdekeltsége, és szeretne nagyobb tételben rönkfákat esetleg fenyő fűrészárut vásárolni, akkor keressen bennünket bizalommal. Máréfalvi telephelyünk munkatársai örömmel várják a jelentkezését, és mindenben állnak a rendelkezésére.

Amit tudnia kell, hogy minimum 45 köbmétert értékesítünk, és kérésre a szállítást is megoldjuk. Szükség esetén a szárítás sem jelent problémát, mert egy 180 köbméteres speciálisan kiképzett kamrával igyekszünk kielégíteni az igényeket. A fő profilunk a rönk értékesítés, fűrészárut főként megrendelésre készítünk. Egyre nagyobb kereslet merül fel mostanában a fenyő rönkök iránt. Ennek fő oka, hogy felkapottá vált az úgynevezett rönkházak építése. Nem véletlen ezen épületek népszerűsége, hiszen kifejezetten egyszerűen felépíthetők, valamint a fenyő pozitív tulajdonságainak hála kiváló tartósságról tesznek tanúbizonyságot.

A hőszigetelésük ideális és a különféle szerelvények elvezetése a falakban szintén nem jelent kihívást a puhafa formázhatósága jóvoltából. Természetesen itt még nem kell megállni a kreatív alkotás terén, ugyanis a bútorkészítésben is hihetetlen potenciállal rendelkezik a rönkfa. Egyre gyakrabban van igény az ebből készült ágyakra, kanapékra, fotelekre. Bár a fenyő, puhafa révén, kevésbé ideális kerítések készítésére, megfelelő felületi kezelést követően nagyon díszes térelválasztó elemeket lehet megalkotni belőle. Időközönkénti ápolással pedig jelentősen kitolható az élettartam a gyakran zord környezeti hatások ellenére. A rönkfa kitermelése, szigorú szabályok betartásával, az ökológiai alapelveket figyelembe véve történik meg a székelyföldi erdőkből. A nagy szakértelemmel rendelkező munkatársaink gondoskodnak róla, hogy csak kiváló minőségű rönkfák kerüljenek a telephelyünkre és onnan az ügyfeleinkhez. Amennyiben Önnek ilyen alapanyagokra van szüksége, várjuk jelentkezését. Nem fog csalódni.

Lépjen velünk kapcsolatba