Vânzarea de bușteni

În arhitectură, din ce în ce mai des apar noi tendințe, care fuseseră uitate, datorită absenței mijloacelor potrivite. Odată cu apariția noilor tehnologii, prelucrarea specifică a lemnului acum este disponibilă pentru oricine. Această materie primă naturală are caracteristici extrem de bune.

La cele mai multe gatere și depozite de lemne se vând pe lângă bușteni, diverse produse din lemn ca materii prime, dar și secundare, care rezultă din prelucrare, cum sunt rumegușul și tocătura de lemn.

Dacă aveți vreun interes în județul Harghita și doriți să cumpărați loturi mari de bușteni sau cherestele de rășinoase, contactați-ne cu încredere. Personalul depozitului nostru din comuna Satu Mare vă așteaptă și vă stă la dispoziție.

Ceea ce trebuie să știți, că la noi comanda minimă este de 45 de metri cubi și la cerere putem rezolva și livrarea. Dacă este necesar, uscarea lemnului nu este o problemă, pentru că avem la dispoziție un uscător de 180 de metri cubi, cu care putem satisface nevoile clienților.

Profilul nostru principal este vânzarea buștenilor, dar producem și cherestele în principal la comandă.

În ziua de azi există o cerere tot mai mare pentru bușteni de pin. Motivul principal este, că construcția așa-numitelor case din bușteni a devenit din ce în ce mai răspândită.

Construirea acestor clădiri a devenit foarte populară, pentru că sunt ușor de construit și, datorită proprietăților pozitive ale pinului, ele arată o durabilitate excelentă.

Izolarea lor termică este ideală, iar conducerea diferitelor accesorii/firi în pereți nu este o provocare datorită strucurii lemnului de esență moale.

Desigur, nu se poate opri aici în ceea ce privește creația creativă, deoarece buștenii au un potențial incredibil în fabricarea mobilei. Din ce în ce mai des apar cereri pentru paturi, canapele, fotolii realizate din bușteni.

Pinul este un lemn de esență moale, ceea ce îl face să fie mai puțin ideal pentru garduri, dar după tratarea adecvată a suprafețelor, din acesta pot fi realizate elemente decorative pentru exterior. În ciuda impactului dur al mediului înconjurător, cu o îngrijire periodică, durata de viață ale acestora poate fi extinsă în mod semnificativ.

Recoltarea buștenilor se desfășoară în condiții controlate, luând în considerare reguli stricte și principiile ecologice, și are loc în pădurile din Ținutul Secuiesc.

Specialiștii noștri asigură ca numai buștenii de înaltă calitate să ajungă la gaterul nostru și de acolo la clienții noștri. Dacă aveți nevoie de astfel de materiale, contactați-ne. Nu veți fi dezamăgiți.

Contactează-ne