Vânzarea rumegușului

Prelucrarea lemnului se bucură de o atenție sporită, ceea ce este perfect de înțeles, având în vedere creșterea solicitărilor de materiale lemnoase în industria construcțiilor. Lemnul, ca materie primă naturală și regenerantă, a jucat un rol important în construirea caselor încă de la începuturi. În multe locuri se construiesc clădiri întregi din lemn, în timp ce în alte cazuri lemnul este folosit în mod special pentru structura acoperișului sau la mansarde.

De asemenea, lemnul de calitate este esențial și pentru fabricarea mobilei. Pinul, ca lemn de esență moale, este ușor de prelucrat, așa că mulți specialiști lucrează cu drag cu această esență de lemn. La gatere, unde sunt prelucrați buștenii tăiați, există întotdeauna o cantitate mai mare sau mai mică de rumeguș sau tocătură de lemn. Aceste deșeuri de lemn sunt incredibil de versatile. Tocmai de aceea vânzarea de rumeguș este foarte populară.

La depozitul nostru de lemne din comuna Satu Mare, pe lângă cherestelele de rășinoase făcute la comandă, avem disponibil și rumeguș în cantități mai mari. Putem rezolva și livrarea la cererea clientului. Tocătura de lemn sub formă de așchii mari este folosită la producerea de plăci aglomerate din lemn, dar este și o alternativă deosebit de eficace la încălzirea locuințelor. În cazul rumegușului, posibilitățile se extind în continuare.

El are un rol important în grădinăritul eco-conștient. Este folosit pentru mulcire sau la compostare. Rumegușul afână solul amestecându-l bine în pământ, astfel crește conținutul de material organic al solului. În multe cazuri, acesta este plasat sub animale ca așternut. De asemenea, rumegușul este potrivit la prepararea chiturilor de lemn, amestecat cu umplutorul adecvat. În ateliere poate fi folosit și pentru curățenie. Absoarbe bine uleiurile, precum și diverse substanțe chimice. Deja sunt disponibile în comerț uneltele care pot fi utilizate pentru a crea brichete pentru foc prin presare, pentru acest proces este nevoie doar de rumeguș. Prin urmare, se poate observa că o astfel de materie primă excepțională nu o putem risipi.

Dacă puteți utiliza rumegușul într-un mod orientat, vă rugăm să ne contactați cu încredere și vă vom satisface nevoile. Iar dacă faceți deja cumpărăturile, nu ezitați să aruncați o privire la oferta noastră de bușteni și cherestele de rășinoase uscate, și alegeți-vă produsul potrivit. Calitatea superioară a materiilor prime provenite din pădurile din Ținutul Secuiesc vă vor atrage atenția cu siguranță. Specialiștii noștri lucrează conștiincioși pentru a efectua sarcinile de pregătirea și livrarea mărfii.

Contactează-ne