Vânzarea cherestelei de rășinoase

În ultimele decenii industria de producție, inclusiv industria construcțiilor, a trecut printr-o dezvoltare semnificativă. Au apărut multe tehnologii și materiale noi. Deși prefabricatele, cum ar fi produsele și elementele de beton armat sau de gips carton, au devenit foarte populare, dar nici unul dintre ele nu poate înlocui lemnul.

E de remarcat faptul că cheresteaua de rășinoase este încă unul dintre liderii pe piață.

Oare de ce cheresteaua de rășinoase? În ceea ce privește clasificarea speciilor de copaci din punctul de vedere al contrucțiilor, facem distincția între două variante. Acestea sunt lemne de esență moale sau tare.

Grupul lemnelor de esență tare, deși sunt deosebit de avantajoase în ceea ce privește durabilitatea, prelucrarea lor este o sarcină foarte dificilă. În schimb, grupul lemnelor de esență moale, la care pinul poate fi clasificat, are multe avantaje.

Este durabil, rezistent, cu o vână naturală care îi conferă un aspect unic, este și ușor de prelucrat. Cheresteaua de rășinoase, ca o categorie, rezultă din prelucrarea buștenilor de gater.

Din acestea se produc grinzi, șipci și scânduri de diverse mărimi, care sunt potrivite pentru utilizare cu modificări minime sau utilizare imediată. Desigur este foarte important, ca prelucrarea să se desfășoară de către specialiști cu experiență. De la faza de extracție din pădure, prin prelucrare și până la transportarea mărfii la client, este necesară o atenție deosebită.

Exact din cauza asta contează mult, de unde cumpărați materiile prime. Dacă ne alegeți pe noi, veți beneficia de un serviciu complet. Depozitul nostru de lemne din comuna Satu Mare vă așteaptă cu o ofertă unică de cherestea. Pe lângă oferta noastră de cherestea de calitate superioara, ne ocupăm și de vânzarea de bușteni de gater și rumeguș. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la transport, și de acesta ne ocupăm noi. Check now best quality replica Fendi bags and purses only at https://repladies.shop/product-category/brands/fendi/

De asemenea, la noi sunt disponibile și cherestele de rășinoase uscate, iar uscătorul nostru de 180 de metri cubi vă stă la dispoziție pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră. În principal lucrăm la comandă, așa că dacă aveți nevoie de o cantitate mai serioasă pentru construcții sau fabricarea mobilei, vă rugăm să contactați colegii noștri.

Dispunem de o aprovizionare continuă de materii prime suficiente, din care puteți să alegeți.

Cantitatea minimă pe care o vindem este de 45 de metri cubi. Pe lângă producția de cherestea de rășinoase, mereu se rezultă și tocătura de lemn, care are un potențial excelent, fie că este vorba de încălzire, sau de producția de mobilier presat, astfel încât vă putem oferi o gamă cu adevărat largă de produse, din care puteți alege produsele cele mai potrivite pentru scopul dumneavoastră. Contactați-ne cu încredere, noi vă așteptăm!

Contactează-ne