Vânzarea cherestelei uscate

Pinul este un tip de lemn foarte popular pe șantiere și în ateliere de tâmplărie. Această popularitate se datorează faptului că este ușor de prelucrat, dar în același timp este foarte dur și rezistent la influențele mediului.

Datorită structurii sale omogene și aspectului frumos, este o materie primă, excelentă pentru mobilier, iar datorită durității sale frecvent se utilizează și în industria construcțiilor.

Acesta poate fi utilizat atât în scopuri arhitecturale externe, cât și interne. Pinul poate fi utilizat și pentru fabricarea cherestelei. Gama noastră de lemn uscat de calitate înaltă provine din pădurile de pin din Ținutul Secuiesc, iar exploatarea se desfășoară în condiții controlate, menținând echilibrul ecologic.

Uscarea lemnului se efectuează în propriul nostru uscător de 180 de metri cubi, astfel încât să putem satisface nevoile mai mari. În depozitul nostru de lemn este disponibilă o cantitate semnificativă de lemn uscat, dar producem și la comandă produse de lemn uscat de calitatea și cantitatea cerută.

Comanda minimă de lemn uscat este de 45 de metri cubi, dar la cerere, avem posibilitatea de a rezolva livrarea mărfii, astfel încât clienții noștri să nu-și facă griji cu privire la modul de a obține produsele achiziționate. Vânzarea de lemn uscat nu este o noutate în țara noastră. Mulți furnizori se ocupă de aceasta. În schimb, noi vă oferim un serviciu complex.

De la exploatare, prelucrare și până la livrare, facem totul cu specialiștii noștri de încredere și cu experiență, astfel încât, ca dumneavoastră să puteți obține în modul cel mai ușor și convenabil materialele de construcții necesare sau materia primă pentru mobilier.

Contactați-ne cu încredere dacă aveți nevoie de lemn uscat, sau în cazul, în care aveți întrebări cu privire la materiile prime și serviciile pe care le vindem. Nu uitați, că calitatea materiilor prime este esențială pentru construcții și tâmplărie.

De la noi puteți cumpăra material lemnos de calitate la un preț rezonabil. În cazul în care nu avem disponibil calitatea sau cantitatea necesară de lemn uscat în depozitul nostru, comandați-l, și îl vom pune la dispoziția dumneavoastră în termenul stabilit.

Nu ezitați! Faceți-vă planurile înainte, deoarece exploatarea și uscarea pinului este un proces de o durată mai lungă, așa că decideți-vă în timp la cantitatea necesară de lemn, astfel încât lipsa de materii prime să nu vă perturbe lucrările pe șantiere sau în atelierele de tâmplărie.

Contactează-ne