Atelier de tâmplărie

Atelier de tâmplărie

Așteptările epocii sunt determinate în mare măsură de diferite tendințe și stiluri, astfel încât un atelier de tâmplărie trebuie să funcționeze luând în considerare acest lucru. Un echipament mecanizat corespunzător este întotdeauna necesar atât pentru pregătirea cât și pentru prelucrarea materiilor prime. Compania noastră dispune de specialiști bine pregătiți, utilaje profesionale și mulți ani de experiență pentru a produce mobilier de gradină pentru care folosim materii alungite/prelungite care sunt prelucrate după pre-uscare.

Mobilier de grădina

Compania noastră de aproape 30 de ani produce mobilier de gradină într-o calitate unică folosind materii prime fiabile. Datorită aniilor de experiență și a gamei în continuă expansiune de instrumente tehnice, am reușit să aducem produsele noastre rudimentare la un nou nivel, spre bucuria clienților noștri. Încurajat de succesele de până acum, atelierul nostru de tâmplărie se străduiește să îndeplinească cerințele tendințelor moderne și pune un accent deosebit pe dobândirea de experiențe și cunoștințe noi.

Grinzi stratificate

Această categorie include etapa de prelucrare a lemnului în care se înlatură elementele defecte, precum diverse noduri, saci de rășină și fisuri. Acestă etapă este efectuat cu mare grijă printr-o tehnologie unică și cu utilizarea instrumentelor excelente. După obținerea lemnului curat, elementele sunt prelungite prin îmbinare, apoi suprapuse unele peste altele și lipite în lungul fibrei prin presare, astefl încât obținem grinzi stratificate de calitate, care pot fi ușor prelucrate în atelierele de tâmplărie. Aceste produse au o calitate superioară și asigură o rezistență și durabilitate îndelungată.

Uscarea lemnului

În cazul lemnului recoltat, prelucrarea imediată poate începe, dar în multe cazuri procesul de uscare a lemnului este de neratat. Materiile prime cu un conținut ridicat de umiditate pot fi distorsionate ulterior în structura lor, ceea ce afectează atât aspectul, cât și funcția elementelor create din ele. Prin urmare, înainte de a prelucra cheresteaua în atelierul de tâmplărie, are loc uscarea ei în camerele noastre de uscare special concepute, unde conținutul de umiditate a cherestelei va fi redus la 8-10%. În uscătorie domină o temperatură constantă de 55 de grade Celsius. În medie, 50 m³ de cherestele pot fi introduse în uscător.

Puteți vedea că afacerea noastră încearcă să țină pasul cu așteptările zilelor de azi, motiv pentru care încercăm să integrăm în mod constant noile tehnologii în sistemele noastre existente. Specialiștii noștri din atelierul de tâmplărie se antrenează în mod constant, astfel încât cunoștințele lor teoretice și practice se află la un nivel ridicat. Datorită muncii lor conștiincioase, produsele din lemn prelucrat sunt disponibile în calitate premium și sunt folosite pentru a produce mobilier de gradină, ferestre și rame de uși de o calitate excelentă, care servesc nevoile clientului pentru deceniile următoare. În plus, aspectul lor unic ridică la un nivel mai înalt designul căminului. Personalul unui atelier de tâmplărie de încredere întotdeauna acordă o atenție sporită detaliilor.

Contactează-ne