Vânzarea tocăturii de lemn

Lemnul, ca materie primă, este folosit în construcții de o durată foarte lungă de timp. Din acesta se fabrică diferite produse, cherestele, la dimensiuni individuale. În același timp, nu trebuie uitat faptul că în timpul prelucrării lemnului se produc multe deșeuri de lemn.

După tăiere, buștenii sunt duși la gater și pregătiți pentru prelucrare. Există o paletă foarte largă în care lemnul, ca materie primă, poate fi vândut. Acesta poate fi vândut direct ca buștean cu o pregătire minimă, sau după mai multe prelucrări, uscat și debitat la anumite dimensiune, sub formă de cherestea.

Pe tot parcursul prelucrării se acumulează în mod constant așa-numită tocătura de lemn. Acest material lemnos, care este considerat un produs secundar sau chiar deșeu de lemn, este un material excepțional de bun. Se poate utiliza în mod versatil. Este potrivit pentru încălzire în gospodării și industrie, ca mulci în horticultură, dar și pentru producția de uși și ferestre, mobilier sau plăci OSB, în principal realizate prin tehnologii de presare.

De obicei tocătura de lemn este compusă din așchii mai mari decât rumegușul. În depozitul nostru din comuna Satu Mare este disponibilă o cantitate semnificativă, astfel încât să putem satisface cu ușurință nevoile clienților. În ultimii ani tocătura de lemn a devenit din ce în ce mai importantă în mulcirea solului.

Grădinarii o recomandă cu încredere, deoarece îndeplinește perfect sarcina atribuită. Așchiile de lemn împiedică dezvoltarea buruienilor, atenuează evaporarea solului, fără a împiedica intrarea apei de ploaie sau din sistemele de irigare în sol.

Acest material natural se descompune în sol în mod constant, în timp ce hrănește și afână structura solului. Adesea, tocătura de lemn este achiziționată în cantități mari de către primării pentru a satisface aceste scopuri de mulcire sau încălzire.

Putem asigura un stoc constant de tocătură de lemn, astfel încât să putem satisface la maxim și în mod constant cerințele clienților noștri cu cantitatea potrivită. Și transportul putem rezolva, astfel încât ca dumneavoastră să nu mai aveți treabă cu acesta. Nu contează în ce scop veți utiliza tocătura de lemn, nu ezitați să ne contactați și să vizualizați oferta noastră.

Mulți ani de experiență profesională și profesioniști de încredere asigură clienților noștri să primească marfa de cea mai superioară calitate. Priviți cu atenție gama noastră de produse și dacă aveți nevoie și de altceva în afară de tocătură de lemn, veți găsi cu siguranță în depozitul nostru.

Contactează-ne