Fenyő fűrészáru értékesítése

Az elmúlt néhány évtizedben jelentős fejlődésen ment keresztül a termelő-, köztük az építőipar. Rengeteg újfajta technológia és alapanyag jelent meg. Bármennyire népszerűek az előre gyártott, általában vasbeton vagy gipszkarton elemek, termékek, a fát ezek közül egyik sem képes helyettesíteni.

Nem véletlene, hogy a fenyő fűrészáru még mindig a piacvezetők közé tartozik az értékesítés terén. Jogosan merülhet fel a kérés, hogy miért pont a fenyő? A fák építőipari osztályozását tekintve megkülönböztetünk kétféle változatot. Ezek a puha- és a keményfák. A keményfák csoportja, bár tartósságukat illetően kifejezetten előnyösnek tekinthetők, a megmunkálásuk igen nehéz feladat. Ezzel szemben a puhafák, ahová a fenyő is sorolható, számos pozitívummal rendelkezik.

Tartós, ellenálló, természet adta erezetéből kifolyólag rendkívül egyedi megjelenésű, és a feldolgozása is egyszerűen megoldható. A fenyő fűrészáru, mint kategória, a rönkfák feldolgozását követően születik meg. Ezekből többféle méretaránnyal rendelkező gerendák, lécek, deszkák készülnek, amik már minimális alakítást követően, vagy azonnal alkalmasak a felhasználásra. Természetesen nagyon fontos a szakértelem, aminek keretében a fenyő fűrészáru elkészül. Az erdőből történő kitermelés fázisától, a feldolgozáson keresztül, egészen a vásárlóhoz történő szállításig kiemelt figyelemre van szükség. Pontosan ezért nem mindegy honnan történik meg az alapanyagok vásárlása. Amennyiben minket választ, akkor egy teljes körű kiszolgálásában lesz része. Máréfalvi fatelepünk egyedi fűrészáru kínálattal várja. A prémium minőségű fűrészáruk mellett rönkfa és fűrészpor értékesítéssel is foglalkozunk. A szállítással sem kell külön vesződnie, mert azt megoldjuk Ön helyett. Szárított fenyő fűrészáru is áll rendelkezésre, illetve a 180 köbméteres szárító kamránk segítségével, örömmel kielégítjük az igényeit. Főként rendelésre dolgozunk, így amennyiben komolyabb mennyiségre van szüksége építkezés vagy bútorkészítés céljából, akkor vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Folyamatosan van készleten elegendő alapanyag, amiből tetszésének megfelelően válogathat.

A minimális mennyiség, amit értékesítünk 45 köbméter. A fenyő fűrészáru gyártása mellett a folyamatosan keletkező rönk őrlemény is kiváló potenciállal rendelkezik, legyen szó fűtésről, vagy préselt bútorlapok készítéséről, így igazán széleskörű termékpaletta az, amiből kiválaszthatja a céljáénak megfelelő termékeket. Keresse fel fatelepünket bátran, csak Önre várunk!

Lépjen velünk kapcsolatba