Fűrészpor értékesítése

A fafeldolgozás elég jelentős figyelemnek örvend, ami teljesen érthető az építőiparban tapasztalható nagyfokú anyagigényre való tekintettel. A fa, mint természetes és újratermelődő alapanyag már a kezdetek óta fontos szerepet játszik a házak felépítésében. Sok helyen az egész épületet ebből húzzák fel, míg máshol kimondottan a tetőszerkezet vagy az emeleti rész kialakításánál használják. A minőségi fűrészáruk a bútorkészítésben is elengedhetetlenek.

A fenyő, mint puhafa könnyű megmunkálhatóságot tesz lehetővé, így a legtöbben örömmel dolgoznak vele. Azokon a telephelyeken, ahol megtörténik kivágott rönkök feldolgozása mindig található kisebb-nagyobb mennyiségben fűrészpor vagy rönk őrlemény. Ezek a másodlagos nyersanyag fajták hihetetlenül sokoldalúak. Pontosan ezért a fűrészpor értékesítése nagy népszerűségnek örvend. Máréfalvi fatelepünkön, a főként rendelésre készített szárított fenyő fűrészáru mellett nagy tételben megtörténik a fűrészpor értékesítése is. A szállítást kérésre megoldjuk, így önnek ezzel nincs teendője. A nagyobb rönk őrlemények remekül alkalmazhatók préselt lemezek gyártásához, valamint a tüzelésben is kiemelt hatásfokot biztosítanak. A fűrészpor esetén a lehetőségek tovább tágulnak.

A környezettudatos kertészkedésben komoly szerephez jut. Remekül alkalmazható talajtakarásra vagy komposztkészítésre. Közvetlenül belekeverve a földbe kiváló talajlazító hatást lehet vele elérni, növelve ezzel a szerves anyag tartalmat. Sok esetben kerül állatok alá alomként. A fűrészpor továbbá alkalmas fajavító gittek létrehozására, megfelelő töltőanyaggal keverve. A műhelyekben takarításra szintén használható. Jól magába szívja az olajt, valamint különböző vegyszereket.

Már a kereskedelemben is kaphatók olyan eszközök, amikkel préselés útján, tüzelésre alkalmas brikettek hozhatók létre, csak fűrészporra van hozzá szükség. Látható tehát, hogy egy ilyen kivételes nyersanyagot egyszerűn kár veszni hagyni. Amennyiben fel tudja célirányosan használni a fűrészport, keressen bennünket bizalommal és kielégítjük az igényeit.

Ha pedig már vásárol, akkor bátran tekintse meg a rönkfa és szárított fenyő fűrészáruinkat, és válogasson kedvére. A székelyföldi erdőkből származó, prémium minőségű alapanyagok biztosan elnyerik tetszését. Szakembereink lelkiismeretes munkával végzik az előkészítési és szállítási feladatokat.

Lépjen velünk kapcsolatba

Fűrészpor értékesítése